Profiltøj med logo er firmaets visitkort udadtil og kommer i mange former. Det spænder lige fra en formel rolle ved messer til arbejdstøj el. uniformer og helt over i en mere fritidsorienteret rolle, hvor behovet for afslappet tøj er det rigtige valg samt til konkret sportstøj ved deltagelse i et cykelløb eller ex. til DHL-stafetten.
Vi dækker alle områder, lige fra logotype, modelvalg, farvevalg, logotryk, brodering af logo, til valg af materialer ved specialproduktion, så kvaliteten af materialevalg opfylder den enkeltes krav til sikkerhed og komfort. Vi er med hele vejen så det bliver en optimal og smidig proces.

Fælles for alle aktiviteter er, at valg af eksponering skal afspejle den røde tråd i virksomhedens markedsføring udadtil. Vi tilsikrer, at virksomhedens brand retningslinjer håndhæves, så alt går op i højere enhed med maksimalt udbytte for virksomheden.

Vi håber, at ovenstående har fanget jeres interesse, om ikke andet så prøv os af og tag kontakt for, at høre nærmere om, hvordan vi sammen kan finde en løsning på jeres næste aktivitet så I får det ønsket resultat. Dette til konkurrencedygtige priser og betingelser.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Nordisk Firma-Reklame